AutoTURN voor Autodesk® Revit® (New Release)

De rijcurve-oplossing voor architecten

AutoTURN voor Autodesk® Revit® is een gebruiksvriendelijke tool waarmee Revit-gebruikers rijcurven kunnen analyseren. Dit product biedt ingenieurs, architecten en andere professionele ontwerpers de mogelijkheid om eenvoudige draaimanoeuvres uit te voeren in de Revit-omgeving. Met de informatie, de database en de ervaring met draaimogelijkheden en rijcurveanalyse van AutoTURN kunnen Revit-gebruikers simulaties uitvoeren en eventuele ontwerpbeperkingen opsporen.

Schakelen tussen platforms niet nodig

Dankzij de toegang tot uitgebreide voertuigbibliotheken en de mogelijkheid om het ontwerp te controleren, beschikken architecten nu over een tool voor rijcurveanalyse en voertuigsimulatie dat hun het gemak biedt om zelf de nauwkeurigheid te controleren. Eén softwareoplossing volstaat om uw ontwerpen te controleren, waarbij de simulatie gekoppeld blijft aan het project. Selecteer een voertuig dat is afgestemd op uw projectbehoeften, bereid een simulatie voor en controleer vervolgens uw ontwerp op basis van de optimale rijcurve. Dit is allemaal mogelijk met AutoTURN voor Autodesk® Revit®.

Waarom AutoTURN voor Autodesk® Revit® kiezen?

Ontwerpen in de Revit-omgeving autoturn for autodesk revit

In de Revit®-omgeving kunnen architecten bekijken hoe specifieke voertuigen draaimanoeuvres uitvoeren. Als een voertuig indraait, kan het dan ook veilig achteruitrijden? AutoTURN voor Autodesk® Revit® biedt simulaties voor vooruit- en achteruitrijden, die heel eenvoudig door de gebruiker kunnen worden bestuurd en aangepast. Op basis van manoeuvres bij lage snelheden en draaimogelijkheden kan de gebruiker met behulp van de software essentiële projectinformatie bepalen, zoals de minimale draairadius.

  • Bekijk de video voor een overzicht van de nieuwe release van AutoTURN voor Autodesk® Revit®.
Voordelen van AutoTURN voor Autodesk® Revit®

AutoTURN voor Autodesk® Revit® is de enige simulatietool voor rijcurven voor Revit-platforms die de gebruiker de volgende mogelijkheden biedt:

  • Draaisimulaties voor vooruit- en achteruitrijden en rijcurveanalyses uitvoeren in de Autodesk® Revit®-omgeving
  • Het project en de simulaties geïntegreerd houden, zodat ze binnen hetzelfde platform werken, wat tijd en geld bespaart
  • Voertuigen simuleren en specifieke onderdelen kiezen die in de simulatie moeten worden getekend om specifieke controles uit te voeren.
  • Voertuigbibliotheken voor verschillende regio's, zoals: AASHTO 2011, 2004 en 2001, Alberta Infrastructure, Highway Geometric Design Guide, evenals voertuigbibliotheken voor Europa, Brazilië, Australië en Oceanië.
Live webinars over AutoTURN voor Autodesk® Revit
training

U wilt meer weten over de mogelijkheden van AutoTURN voor Autodesk® Revit®? Meld u dan vandaag aan voor een live webinar en ontdek zelf waarom deze software ideaal is voor architecten en ingenieurs die het volledige ontwerpspectrum willen dekken. Klik hier voor een overzicht van de geplande webinars.

--------------------------------------------------->